fbpx
AkbankBankacılık

4442525 Akbank Müşteri Hizmetleri Telefon Bankacılığı İletişim

Ülkemizin en büyük bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerinin sesli yanıt sistemi aracılığıyla tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilmesini sağlamaktadır. Akla gelebilecek neredeyse her türlü işlemi çağrı merkezi aracılığıyla gerçekleştirebilen müşterilerin bu hizmetlerden yararlanabilmek için tek yapması gereken ise telefon bankacılığına üye olmaktır.

Akbank Telefon Bankacılığı

444 25 25 veya 0850 222 25 25 numaraları aracılığıyla Akbank Müşteri Hizmetleri’ne bağlanmak mümkündür. Tüketiciler telefonlarının tuşları yardımıyla döviz alabilir, repo işlemlerini gerçekleştirebilir, kredi kartı borcunu ödeyebilir ya da hesaplar arası para transferi emri verebilir.

Akbank Telefon Bankacılığı Avantajları

Akbank çağrı merkezi konusunun uzmanı personellerden oluşmaktadır, bu sayede her türlü bankacılık işlemi ve Akbank ürünü hakkında en nitelikli bilgiye bu hatlar üzerinden erişmek mümkündür.

Akbank müşteri hizmetleri, diğer hizmet birimlerinden farklı olarak yoğunluk konusunda tam donanımlıdır ve bu sayede yaşanan her türlü sorunda en kısa süre içerisinde çözüme ulaşmak mümkün olur. Müşteri temsilcileri acil durumlarda ihtiyaç duyulabilecek neredeyse her türlü yetkiye sahiptir, yetkili olmadıkları konularda ise yetkili birime erişmeleri mümkündür.

Akbank müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Ülke sınırları içerisinde nereden veya ne zaman arandığı fark etmeksizin her türlü hizmetten istifade edilebilir, şubeye gidilmesine gerek kalmadan tüm imkanlardan faydalanmak mümkün olur.

Akbank telefon şubesi hizmet ücretleri baz alındığında çoğu zaman diğer hizmet kanallarından daha ucuzdur ve bu özelliğiyle de sık sık tercih sebebi haline gelmektedir.

Akbank Telefon Bankacılığı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank telefon bankacılığı hizmetlerinden yararlanmak isteyen tüketicilerin telefon bankacılığı şifresi edinmesi ve bankacılık ürün ve hizmetleri sözleşmesini imzalamış olması gerekir. Neredeyse herkes hesap açılışı sırasında bankacılık ürün ve hizmetleri sözleşmesini imzaladığından dolayı aksi yönde bir talep olmadıysa doğrudan telefon bankacılığı şifresi alınarak telefon bankacılığı hizmetlerinden yararlanılabilir.

Telefon bankacılığı şifresi almak için ilk olarak 444 25 25 veya 0850 222 25 25 numaralı çağrı merkezi aranmalıdır. Daha sonra müşteri numarası ve NEO banka kartının 4 haneli şifresi tuşlandıktan sonra telefon bankacılığı hizmetlerinden yararlanılabilir. Kredi kartı sahibi olanlar 16 haneli kredi kartı numarası ve ilgili kartın şifresini tuşlayarak da tüm telefon bankacılığı hizmetlerinden yararlanabilir.

akbank telefon 4442525
akbank musteri hizmetleri telefon numarasi kac

ATM veya kredi kartı şifresiyle telefon bankacılığını kullanan müşterilerin yapabileceği işlemler sınırlıdır. EFT, havale vb. hesaba ilişkin emirler verilebilmesi için telefon bankacılığı parolası alınmış olmalıdır. Telefon bankacılığı parolası alabilmek için yalnızca bir defaya mahsus en yakın Akbank şubesine gidilmeli ve Parola Talep Formu doldurulmalıdır. Parola formu doldurulduktan sonra Akbank tarafından müşteriye bir adet SMS gönderilir. Söz konusun içerisindeki direktiflere uyup, SMS’i yanıtlayarak telefon bankacılığı parolası belirlenebilir. 3 gün içerisinde yanıtlanmayan SMS’ler için yeniden parola talep formu doldurulması gerekecektir.

SMS’e yanıt olarak belirlenen telefon bankacılığı parolası kalıcı telefon bankacılığı şifresi olacak ve ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilecek her türlü bankacılık işlemi için kullanılabilecektir.

Şubeye Gitmeden Akbank 25 Bin TL Kredi Başvurusu konusunda bilgi almak ve anında kredi başvurusu yaparak, krediyi hesabınıza almak için bu bölümü ziyaret edebilir ve ilgili içeriğimizi ortalama 2,5 dakika içerisinde okuyabilirsiniz.


Hikmet Ilgaz

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu, evli ve 1 çocuk babası, bankacılık ve finans alanında araştırmalar yapıyor, bu araştırma sonuçlarını buradaki blogunda paylaşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu