fbpx
İhtiyaç KredisiKredi Kampanyaları

2021 Ödemeli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Yıl sonunun yaklaşması nedeniyle bankalar ötelemeli kredi kampanyalarını yayımlamaya başladı. Bu kapsamda hali hazırda tüketicilerin yararlanabileceği 4 farklı şimdi al 2021’de öde kampanyası bulunuyor.

ING Bank Şimdi Al 2021’de Öde Kredi Kampanyası

ING Bank, kredi notuna göre faiz oranı belirleyen bankalardan birisi ve bu kapsamda düzenlediği son kampanyada da yüksek kredi notuna sahip tüketicileri ödüllendirmeye devam ediyor.

Yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranlarıyla kullanılabilen ING Bank kredisi için başvuru ileten düşük kredi notuna sahip tüketiciler sırasıyla % 1.09 ve % 1.19 gibi faiz oranlarıyla da finansman tahsis edebiliyor.

ING Bank’ın ertelemeli kredi kampanyası diğer bankaların düzenlediklerinden farklı olarak azalan taksit ödemeli plan ile sunuluyor. Şöyle ki ilk 3 aylık erteleme sonrasında yapılacak ilk 3 taksit ödemesi diğer ödemelere nazaran daha yüksek ve bu yüksek tutarların ödenmesinden sonra taksitler tekrar eşit hale geliyor.

Akbank Şimdi Al 2021’de Öde Kredi Kampanyası

60 ay vade ve % 1,15 faiz imkanıyla 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçların karşılanabilmesine imkan veren Akbank, tahsis edilen kredilerin ilk ödemesinin 3 aya kadar ertelenmesine imkan veriyor. Kişinin kredi notuna göre faiz oranları da değişebiliyor. Bu rakam en fazla %1.57 ye kadar çıkabiliyor.

Akbank’ın ertelemeli kredisine başvuru iletmek isteyen tüketiciler Akbank Direkt mobil uygulaması, Akbank internet sitesi veya Akbank çağrı merkezinden bu isteğini yerine getirebilir. Çok kısa bir değerlendirme sonrasında başvuru sonucu tüketicinin GSM numarasına iletilecek ve Akbank müşterisi olmayanlar şubeye davet edilerek tahsis gerçekleşecektir. Akbank müşterileri ise krediyi doğrudan banka hesabına tahsis edebilir.

Başvuru için şubeye giden tüketicilerin yanında bulundurması gereken belgeler nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgahtır.

Vakıfbank Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Kamu sermayeli bankalar arasında tüketiciye en ciddi esneklikleri sağlayan Vakıfbank, ihtiyaca yönelik olarak 3 aya kadar ertelemeli kredi kullanılmasına imkan veriyor. 3 ayın sonrasında 3 ayda 1 ödeme yapılmasına da olanak sağlayan Vakıfbank, düzenlenecek ödeme planı konusunda tüketiciyi özgür bırakıyor.

60 ay vade ve % 0,99 faiz oranıyla 90 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçları karşılamak için kullanılabilen Vakıfbank ihtiyaç kredisine başvuru iletmek isteyen tüketiciler çeşitli kanallardan yararlanabilir.

Kredi başvurusunu SMS ile yapacak tüketicilerin tek yapması gereken KREDI boşluk TCKN boşluk Aylık Gelir yazıp 5724’e SMS gönderebilir. Gönderilen SMS sonrasında TCKN’ye istinaden kredi notu sorgulaması yapılacak ve kullanılabilecek maksimum kredi miktarıyla ilgili teklifte bulunulacaktır. Söz konusu teklifi değerlendirmek isteyen tüketiciler şubeye giderek başvurusunu tamamlayabilir.

Başvuru için Vakıfbank’ın internet sitesi de kullanılabilir. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru ön başvuru niteliğindedir ve talep edilen miktar için onay alınması halinde doğrudan şubeden tahsis gerçekleştirilebilir.

Finansman tahsis ücreti ödemek istemeyen tüketiciler % 1,29 faiz oranından yararlanmayı kabul etmeleri halinde masrafsız olarak kredilerini kullanabilme imkanına da sahiptir.

QNB Finansbank 2021 Ödemeli İhtiyaç Kredisi

3 ay erteleme imkanıyla % 0,99’dan başlayan oranlarla kredi kullanılmasını sağlayan QNB Finansbank, kredi notuna göre faiz belirleyen bankalardandır. 

QNB Finansbank ertelemeli ihtiyaç kredisine başvurmak için yararlanılabilecek üç farklı kanal bulunur.

  1. QNB Finansbank’ın internet sitesi aracılığıyla başvuru formunu doldurarak,
  2. TCKN yazıp 5030’a kısa mesaj göndererek,
  3. QNB Finansbank şubeleri aracılığıyla.
2020 ödemeli ihtiyaç kredisi
simdi kredi cek 2021 de ode

İnternet ve SMS ile yapılan kredi başvuruları ön başvuru niteliğindedir. Bu nedenle başvurunun olumlu sonuçlanması halinde tahsis için şubeye gidilerek sürecin tamamlanması için gerekli belgelerin imzalanması gerekir. QNB Finansbank’ın hali hazırda müşterisi olan tüketiciler ise krediyi doğrudan banka hesabına tahsis edebilir.

Halkbank Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Halkbank aracılığıyla da 2021 ödemeli kredi çekmek mümkündür. % 0,99 ’dan başlayan faiz oranlarıyla tüketicinin talebine bağlı olarak 90 bin TL’ye kadar ertelemeli kredi kullanılmasına imkan tanıyan Halkbank, tüketicileri tek başvuru kanalı olarak şubelere yönlendirmektedir.


Hikmet Ilgaz

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu, evli ve 1 çocuk babası, bankacılık ve finans alanında araştırmalar yapıyor, bu araştırma sonuçlarını buradaki blogunda paylaşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu