fbpx
Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bayram Kredisi Başvuru ve Örnek Ödeme Planı

Bayram döneminin yaklaşmasıyla birlikte bankalar da ihtiyaç kredisi kampanyalarına hız kazandırdı. Tüketicilerin kampanyalı kredi ürünleri kapsamında istifade edebileceği bankalardan birisi de Yapı Kredi Bankası, Yapı Kredi bayram kredisi ödeme planı, başvuru şartları ve diğer ayrıntılara değinilmesi cazip faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüketiciler için yararlı olabilir.

Yapı Kredi Bayram Kredisi

Geçtiğimiz dönemlerde dijital hizmet kanallarına ilişkin ciddi bir reform çalışmasına başlayan Yapı Kredi ihtiyaç kredisi tahsisi sürecindeki maliyetleri minimize etmesi kaynaklı tüketicilere de çok daha düşük faiz oranlarıyla kredi verebilir hale geldi. Tüketiciler Yapı Kredi Bankası aracılığıyla tahsis edecekleri ihtiyaç kredileri için % 1.70 faiz oranlarından başlayan ve 60 aya kadar taksitlendirilebilen ödeme planlarına talepte bulunabilir.

Yapı Kredi Bayram Kredisi Hesaplaması

Yapı Kredi Bankası aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullanacak tüketicilerin faiz ödemesine ek olarak % 0,5 oranında finansman tahsis ücreti ve kredi vadesiyle miktarına bağlı olarak değişecek şekilde hayat sigortası primi ödemesi yapması gerekir. Bu iki ödeme kredi miktarı ve tüketicinin yaşı net şekilde bilinmeden hesaplanamayacağı için aşağıya dahil edilmemiştir.

10 bin TL’lik ihtiyaç için başvuru yapılması halinde:

    • 12 ay vade için her ay 959 TL, toplamda 11.517 TL,
    • 24 ay vade için her ay 543 TL, toplamda 13.042 TL,
    • 36 ay vade için her ay 404 TL, toplamda 14.572 TL
    • 48 ay vade için her ay 334 TL, toplamda 16.046 TL
    • 60 ay vade için her ay 292 TL, toplamda 17.529 TL  ödeme yapılması gerekir.

20 bin TL’lik ihtiyaç için başvuru yapılması halinde:

    • 12 ay vade için her ay 1.979 TL, toplamda 23.035 TL,
    • 24 ay vade için her ay 1.086 TL, toplamda 26.085 TL,
    • 36 ay vade için her ay 809 TL, toplamda 29.144 TL,
    • 48 ay vade için her ay 668 TL, toplamda 32.092 TL
    • 60 ay vade için her ay 584 TL, toplamda 35.058 TL  ödeme yapılması gerekir.

Yapı Kredi Bayram Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası’nın bayram kredisi ürünü için başvuru iletmek isteyen tüketicilerin 5 farklı hizmet kanalı aracılığıyla kredi başvurusu iletmesi mümkündür.

  • Banka şubeleri aracılığıyla başvuru yapacak tüketicilerin nüfus cüzdanı ve gelir belgesiyle birlikte en yakın Yapı Kredi şubesine giderek kredi talebinde bulunması mümkündür.
  • ATM’ler aracılığıyla başvuru yapacak tüketicilerin en yakın Yapı Kredi ATM’sine giderek kartsız işlemler menüsü altındaki başvuru işlemleri butonunu kullanarak başvuru iletmesi mümkündür.
  • Çağrı merkezi aracılığıyla başvuru yapmak isteyen tüketicilerin 444 0 444 numaralı çağrı merkezini arayarak kredi talebinde bulunması mümkündür.
  • SMS’le başvuru yapmak isteyen tüketicilerin aralarında birer boşluk bırakarak Kredi Türü TCKN AYLIK GELİR (Örneğin: Bireysel 12345678901 1000) 4411’e kısa mesaj atması yeterlidir.
  • İnternet veya mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla başvuru yapmak isteyen tüketicilerin hesaplarına giriş yaptıktan sonra krediler sekmesi altında yer alan başvuru işlemleri menüsüne girdikten sonra kredi talebinde bulunması mümkündür.
yapı kredi bayram kredisi
yapi kredi bayram kredisi basvuru

Gerekli Belgeler

Nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve sabit telefon, elektrik, su ya da doğal gaz faturasıyla kredi başvurusu yapılabilmektedir. Yapılan başvurular kısa süre içerisinde değerlendirilir ve tahsis gerçekleşir. Bankanın müşterisi olan tüketicilerin onaylanan kredi talepleri şubeye gitmelerine gerek kalmaksızın hesaplarına tahsis edilebilmektedir.

Yine bayram kredisi konusunda diğer bankaların kampanyalarından birisi olan Ziraat Bankası Bayram Kredisi Kampanyası konulu yazımıza da göz atabilirsiniz.


Etiketler

Hikmet Ilgaz

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu, evli ve 1 çocuk babası, bankacılık ve finans alanında araştırmalar yapıyor, bu araştırma sonuçlarını buradaki blogunda paylaşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı