Sponsorlu
Kategori: Kripto Para

Cougar Coin Nedir? Nasıl Alınır?

Sponsorlu

Cougar Coin, vahşi hayatı ve pumaları korumak üzere yürütülen bir sosyal sorumluluk projesidir. Cougar Coin çok yeni bir projedir ve 28 Nisan 2021 tarihinde hayata geçirilmiştir. Bu projeyle, Los Angeles şehir merkezinin 56 kilometre kuzeybatısında bulunan otoyola bir üst geçit yapılması planlanmaktadır. Liberty Canyon bölgesi olarak adlandırılan yere bu projenin gerçekleştirilme vahşi doğada yaşayan pumalar için çok önemlidir. Bunun nedeni ise pumaların bu otoyolda her gün araba kazalarına kurban gitmesidir. Bu üst geçit projesinin hayata geçirilmesi için gereken para ise 87 milyon ABD Doları’dır. Bu paranın %20’si ABD’nin kamu kaynaklarından karşılanmaktadır. Vahşi hayatı korumak için inşa edilecek olan köprünün 2023 yılında tamamlanması planlanmaktadır.

Cougar Coin Nasıl Alınır?

Cougar Coin satın almak isterseniz diğer kripto paralarda olduğu gibi bir kripto para cüzdanınızın olması gerektiğini unutmamalısınız. Cougar Coin satın almak için ilk önce resmi internet adresine gitmeniz gerekir. Ardından açılan sayfada aşağıya doğru ilerlediğinizde “TradeCougarCoin” butonunu ve “Save LA Cougars” seçeneklerini görürsünüz. Burada “TradeCougarCoin” butonuna tıkladığınızda yeni bir sayfa açılacaktır. Bu sayfadan üye olup buradan CougarCoin alım satımı yapabilirsiniz. Ancak alım satım yapmadan önce bu web sitesine kendi adınıza kayıtlı olan kripto para cüzdanınıza kaydetmeniz gerekir. Ayrıca Cougar Coin satın alırken herhangi bir komisyon ücreti ödemenize gerek yoktur.

Cougar Coin Hangi Borsadan Alınır?

Cougar Coin projesinin en büyük özelliği aynı zamanda bir NFT projesi olmasıdır. Ancak bu proje daha çok yeni olduğu için NFT alımları Cougar Coin üzerinden yapılamamaktadır. Şu an için yalnızca NFT alanında hizmet veren belirli birtakım internet sitelerinden alabilirsiniz.  Ancak ilerleyen zamanlarda bu işlemin Cougar Coin’in resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Bu NFT alım satım işlemlerinin %6’lık kısmı Kaliforniya’nın ilk vahşi yaşam üst geçidini finanse etmeye yardımcı olmak için Amerikan Vahşi Hayatı Koruma Derneği’ne bağışlanmaktadır. Bu bağış coin’in kendisine ait olan online bağış sitesi aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Bunun yanı sıra Cougar Coin’in hangi borsadan satın alınabileceği merak ediliyordu. Şirket, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla soru işaretlerini giderdi. Yapılan açıklamaya göre Cougar Coin’in çok yakında Coinmarketcap ve Coingecko borsalarında yer alacağı belirtildi.

Cougar Coin İle Bağış Yapmak

Ayrıca siz de bu hayır kuruluşuna bağış yapmak isterseniz Cougar Coin ya da NFT alım satımı yapmanıza gerek yoktur. Bu bağışı direkt olarak derneğin internet sitesi üzerinden de yapabilirsiniz. Cougar Coin Twitter üzerinden 06.05.2021 tarihinde yaptığı açıklamada, Türk toplumunun bağışlarının çok yüksek seviyede olduğunu belirtmiştir. Bu nedenle bu tarihte gerçekleştirilen tüm bağışların Türkiye Hayvanları Koruma derneğine bağışlanacağını duyurulmuştur. Siz de bu sosyal sorumluluk projesinin bir parçası olmak vahşi hayatı ve hayvanları korumak isterseniz, aşağıda yazılı sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Coinler hakkında daha detaylı bilgi almak için ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

Sponsorlu
Paylaş
Yazar:
Hatice Yüksek
    Sponsorlu

Son Yazılar

The Graph Coin Yorum

Sanal para alım ve satımının yaygınlaşması ile birlikte farklı alt coinler ortaya çıkmaya başladı. The…

Temmuz 9, 2021

Vakıfbank Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank, faizsiz kredi imkânı ile pandemi yüzünden geçim sıkıntısı yaşayan birçok kişiye destek sunuyor. Online…

Temmuz 8, 2021

Vergi Borcu Yoktur Yazısı Alma

Bireylerin ya da tüzel kişilerin belli miktarlar kapsamında, kamu hizmetleri için kanuni bir şekilde ödedikleri…

Temmuz 7, 2021

Yeni Taşıt Kredisi Şartları

Taşıt kredisinin temel özelliği, kefil şartının bulunmamasıdır. Dolayısıyla birçok yeni taşıt sahibi krediye seçeneğine yönelmektedir.…

Temmuz 6, 2021

Loopring Coin Yorum

Loopring coin yorum, son zamanlarda en çok merak edilen popüler konular arasında yerini aldı. Öyle…

Temmuz 5, 2021

Waves Coin Nedir? Nasıl Alınır?

Dijital paranın global borsanın nabzı haline gelmesiyle birlikte, her gün yeni bir coin yüzüne çıkıyor.…

Temmuz 4, 2021